Club van 50

Op initiatief van enkele vaste supporters en leden van Pro Excelsior is er een Club van 50 gestart. Een van de initiatiefnemers, Leo Kooijman, zet zich hier voor in en heeft inmiddels al een aantal mensen warm gemaakt voor deze club binnen de SV.

Wat houdt de Club van 50 in? Mensen kunnen voor een bedrag van 50 euro lid worden en ondersteunen Pro Excelsior hier financieel mee om meer sfeeracties en andere evenementen in het stadion te organiseren. Vooral op het gebied van sfeer in het stadion kunnen er nog wel wat stappen gemaakt worden als we meer financiële armslag zouden krijgen. Vooral het maken van nieuwe spandoeken en het doen van grotere en mooiere sfeeracties is een van de doelen.

In ruil voor het lidmaatschap van deze club plaatsen wij een naambordje boven de ingang van het supportershome en komt er een vermelding in het magazine van Pro Excelsior en op de website www.proexcelsior.nl te staan.

Mocht u interesse hebben om ook lid te worden van de Club van 50 dan kan dit op de volgende manier: Stuur een mail naar info@proexcelsior.nl of spreek het bestuur van de SV of Leo Kooijman aan tijdens de wedstrijden. Graag vernemen wij via de mail of mondeling welke tekst (twee regels) op het bordje moet komen te staan.

De volgende bordjes hangen inmiddels in het supportershome:
Café Mar’s Inn
De 6 wijze mannen van de Zuid-tribune: Rien, Ben, Leo, Rien, Ricky, Romano
Finance4All
Frans Vervloet
Hans van der Neut
Heiko Oberman en familie
Henk Uitdenboogherd
John van Tilburg – Trouw sponsor van de supporters
Kale Ton
KC en Stille
Kevin Koebrugge
Laffe Hazen
Lof der Zoetheid
Personeel Brasserie Woudestein
Radio Frans vd Leye BV
Romano van der Steen
Stichting Droomwens
Trots op de Excelsior familie – De Neutjes
WP van der Meer